O reteta scoasa de la naftalina, din 2006 mai exact :) reteta pe care v-o impartasesc cu drag.
Ingrediente:
- 1kg carne de vita ( pulpa),
- 2-3 cepe,
- 2 morcovi,
- 1 ardei sau gogosar,
- 1 cana orez,
- condimente
Morcovul si ardeii ii curatam si ii taiem cubulete, ceapa o tocam marunt.
Se caleste ceapa , ardeiul, morcovul, se adauga carnea taiata bucatele mici.
Se lasa sa se rumeneasca apoi se adauga apa, o foaie de dafin , condimente si se fierbe la foc mic 1 ora. Cand carnea este fiarta se adauga orezul. Se mai adauga apa, pana este acoperit complet si se baga la cuptor la foc mic sa scada. Daca este cazul se mai adauga apa. Eu am pus la sfarsit si un pic de mazare.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]