Supa de pui cu cubulete de gris – review multicooker Philips Avance HD3167/70

Asa cum stiti deja, fac parte din categoria celor care atunci cand ajung acasa am multe de facut, printre care, cel mai urgent lucru, mancarea. Si cum sa le faci pe toate in acelasi timp? Sa stiti ca s-ar putea sa fi gasit solutia si aceasta este multicookerul de la Philips

Nu ma dau in vant dupa retete filmate, insa am vrut sa va arat cat de usor se prepara mancarea cu ajutorul aparatului de gatit Philips Avance HD3167/70  . Si, important de retinut, nu trebuie sa fii langa el atunci cand gateste pentru tine :)

Dar haideti sa va prezint reteta.

Ingrediente:

  • 1 morcov 
  • 1 radacina patrunjel 
  • 1 -1,5l supa de pui sau apa
  • 1 ou
  • 6-7 linguri gris
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • patrunjel verde

1.Zarzavatul il curatam si-l dam pe razatoarea fina.

2.Preparam cubuletele de gris. Batem oul cu putina sare apoi adaugam treptat grisul pana obtinem o compozitie usor curgatoare.

Punem 2 linguri de ulei in vasul de la multicooker, adaugam compozitia de ou si gris, intindem usor cu o spatula, inchidem capacul, apoi alegem din meniu functia FRY si setam timpul de preparare la 5 minute. 

Dupa 3-4 minute deschidem capacul ( imi place faptul ca in timpul prepararii putem deschide capacul sa vedem in ce stadiu de preparare se afla mancarea ) intoarcem omleta si asteptam sa expire timpul.

Cand este gata, aparatul de gatit ne avertizeaza sonor, scoatem omleta pe o farfurie, o lasam sa se raceasca si apoi o taiem cubulete mici.

3. Adaugam zarzavatul in oala de la multicooker si amestecam usor. Turnam supa, inchidem capacul si apoi selectam din meniu functia BOIL, iar timpul de gatire 30 de minute. Este suficient avand in vedere ca trebuie sa fiarba doar legumele. Daca nu aveti supa puteti sa o inlocuiti cu apa, insa recomand supa de pui pe care o puteti prepara cu usurinta la multicookerfolosind functia BOIL.

Dupa 15 minute deschidem capacul, adaugam cubuletele de omleta si asteptam sa fiarba si ele.

Cand timpul de preparare a expirat, adaugam usturoiul zdrobit, potrivim de sare si supa este gata. 

Serviti cu patrunjel verde tocat.

Daca vreti sa mancati mai tarziu, nicio problema, multicookerul are functia de pastrare la cald, care mentine preparatul cald pana la 24 de ore.

Noi am servit-o imediat pentru ca ne era foame si mirosea tare bine in bucatarie.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.