Sambata am incercat niste chestii specifice mexicane, se numesc nachos. Se fac usor doar ca trebuie sa aveti faina potrivita.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Tks,AMALIA
http://www.ajax-pucci.blogspot.com
Boa Sorte!
Hallo Amalia,
nu dispera. Este intradevär Fäinä de Mälai. Este asa de finä ca si Fäinä normalä.Trebuie mai pus un pic de Paprika si Chilipulver inäuntru in Teig.
Fäina se opäreste cu Äpä fierbinte, se amestecä si se lasä sä lucreze 10 Minute dupä aceia se pune Ulie de Olive, Sare , Boja si Chilipulver. Sew prlucreazä si se pune la Cuptor , nu in Ulei päjite.
Ciao
Amalia,eu ibesc mincarurile mexicane.Un inceput de saptamina bun Cami (Camila-culinar)
Faina de porumb (daca despre asta e vorba) se gaseste la Cosul verde sau la Naturaland (vis-a-vis de Central).
Ajax :).
Jacob esti salvarea mea :) reteta asa am preluat-o mi s-a parut mie ciudat ca trebuiesc prajite in ulei , o sa incerc varianta ta cred ca mult mai sanatoasa .
Cami daca ai vreo reteta este binevenita :).
cu faina de porumb normala nu merge? e culmea orasul asta, nu gasesc nimic!
Merge, cu din aia am facut eu dar am macinat-o sa fie mai fina. Iti recomand reteta lui Jacob e mult mai sanataoasa ( vezi la comentarii).
Draga Amalia, ai un premiu simpatic de tot la mine.
Salutari!
bravo tie!..si bravo lui jakctels! citesc cu drag toate comentariile lui!draga mea dar ai o sumedenie de retete care ma innebunesc.nu stiu cu ce sa incep! te pup,eli.
Eli iti multumesc, eu zic sa le iei pe rand si sa le incerci :))… daca te pot ajuta cu ceva sa-mi scrii :).