O reteta simpla pe care o fac atunci cand nu prea am nimic prin frigider. Fetele din Italia o sa rada probabil , dar fiind romance presupun ca zambesc doar… cred ca numai la noi pastele se pot face si cu crenvursti.
Ingrendiente:
250 g paste
2-3 crenvursti
2 catei de usturoi
1 ceapa mica
200 ml bulion ( sos de rosii)
putin busuioc, sare
putin ulei
Usturoiul se prajeste putin in ulei apoi se arunca. Se adauga crenvurstii taiati cubulete , lasam sa se prajeasca putin apoi adaugam ceapa tocata marunt. Amestecam si mai lasam cateva minute ( 2-3) apoi adaugam bulionul , busuiocul si putina sare.
Intre timp fierbem pastele al dente, apoi le strecuram sub jet de apa rece si le amestecam cu sosul . Servim imediat , eventual cu putina branza rasa deasupra .
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
foarte bune pastele,tineo tot asa.felicitari pt site
Multumesc Andre :).
testata!
bune! ne-au placut!
ma bucur Alina :)
Si eu am facut si sunt foarte bune
Ma bucur ca ti-au placut.
Amalia draga, se scrie cremwursti, nu „crenvusti”…
:)) ca si cu cremesul nu ? :))