Poate cunoasteti clasica varianta de paste cu piept de pui, reteta asta e un pic altfel, mult mai aromata pentru ca se folosesc ardei copti :).
Ingrendiente:
500 g paste de tip fussili ( puteti sa le inlocuiti si cu alt tip)
4 ardei grasi
400 g piept de pui
350 g rosii
1 ceapa mica
2 catei usturoi
3 linguri ulei
sare, piper
frunze busuioc proaspat
Se coc ardeii pe plita, se presara cu putina sare si se lasa sa se raceasca.Se taie cubulete
Spalam rosiile si le taiem cubulete. Pastele se fierb „al dente” adica putin mai tari. Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand este aproape facut se adauga ceapa tocata. Mai lasam 2 minute pana se rumeneste frumos si adaugam rosiile si ardeii .
Potrivim de sare si piper apoi lasam sa fiarba inca 5 minute si la sfarsit adaugam usturoiul si frunzele de busuioc tocate marunt.
Reteta este preluata din revista Formula As.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
pastele acestea fusilli sunt foarte bune.le-am folosit si eu si o sa le folosesc din nou ptr ca vreau sa incerc reteta ta.te pup amalia sa ai o zi buna
Multumesc Alina, te pup si sa ne auzim cu bine :).
am ochit reteta asta de cum ai postat-o…azi am facut-o…a iesit o nebunie…le-a placut tuturor… mai rar se intampla asta…:(…pupici