O chestie super simpla pe care a fost musai sa o incerc după ce am văzut o pe un blog.
Pentru că îmi plac cartofii mereu știu de care sa cumpăr asa ca pentru aceasta rețeta am ales cartofi mici noi. De preferință la fel sa faceți și voi, o să vedeți imediat de ce :)
- 1 kg cartofi noi ( mai mici)
- sare, piper
- putin ulei
- verdeturi aromate ( rozmarin ar fi ideal, busuioc sau oregano)
- ulei de masline
- parmezan
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Si eu am mai pregatit asa cartofii noi. Sunt minunati !
Arat ft bine…e de efect ;)
Que buenas Amalia, este fin de semana las preparo tienen que estar muy buenas…un beso
wow..ce tare…ce idee..ce buni trebuie sa fie ….mmmm…….gata nu ma mai gandesc mai bine ma duc spre cuptor:))si ma apuc de treaba….te asteapta niste premii la mine!daca ai timp si vrei sa le ridici te astept!te pup
M-ai dat gata cu prima poza! Noroc ca e aproape miezul noptii la mine, ca altfel m-apucam de zdrobit cartofi ;)
Te asteapta un premiu la mine! pupicei!
Ala mie imi plac cartofii sub orice forma asa ca atunci cand gasesc o reteta simpla sau mai complexa nu o ratez :)).
Ruxi sper sa-i incerci … apropo am vazut o multime de ciocolata pe blogul tau mi-ai facut o poftaaa :).
Gracias Maria, le deseo una hermosa semana!
Antzu' multumesc, vin sa ridic premiile !
Cristina sper sa-i incerci sunt rapizi si buni :).Vin dupa premiu !
Un singur lucru vreau sa iti spun draga Amalia: sunt senzationali. Pana acu m-am ferit de rozmarin, dar combinatia e mortala. Pot spune ca de mult nu am mancat asa cartofi deliciosi…si totusi atat de simplu de facut. Iti multumesc pentru reteta. Pupicei
Claudia mie-mi place f mult rozmarinul, dar odata am pus prea mult la o friptura de pui … era asa aromata ca nu am mancat cateva luni rozmarin :)) apoi am revenit :). Ma bucur ca ti-au placut, weekend placut !