Ra-pide . Gus-toase . Verzi :))
Ingrediente
200g spaghetti ( eu am pus macaroane mai subtiri, )
1 fir usturoi verde
1 legatura mica de patrunjel ( tocat cam 2 linguri)
2-3 fileuri de ansoa
1 lingurita suc de lamaie
100 ml ulei de masline
sare, piper
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp punem in blender usturoiul verde taiat felii, ansoa, patrunjel, sare. Le zdrobim bine si adaugam sucul de lamaie, apoi treptat uleiul. Punem 3/4 din compozitie peste pastele scurse de apa ( lasati cam o jumatate de cana din apa in care au fiert) , adaugam cam 100 ml de apa ( cea in care au fiert), amestecam si lasam sa stea acoperite 1 minut ca sa se patrunda. Servim cu o lingurita de pesto deasupra.
Reteta am preluat-o de pe blogul One perfect bite (cu mici modificari).
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Brusc mi s-a facut pofta :)
Trebuie sa fac si eu pesto din asta. Fara ansoa merge?
Merge si renunti si la sucul de lamaie :).