O reteta consistenta dar delicioasa.
Ingrediente:
- 200g paste de tip tagliatelle sau taietei putin mai lati
- 200g ficat de pui
- 1 ceapa mica
- 1 ou
- 150 ml smantana grasa
- sare, piper
- putina branza grasa
Punem apa la fiert pentru paste si cand clocoteste adaugam putina sare si pastele. Le fierbem conform timpului de fierbere scris pe punga. Ceapa o tocam putin mai mare si o punem sa se prajeasca in putin ulei. Adaugam ficatul taiat bucatele si amestecam usor. Lasam cateva minute la foc mic pana se prajeste ficatul apoi adaugam smantana. Amestecam bine si lasam sa dea cateva clocote. Stingem focul si adaugam oul batut putin. Condimentam cu sare si piper.
Amestecam cu pastele strecurate si servim imediat cu putina branza rasa deasupra ( daca aveti parmezan ar fi ideal).
Reteta am preluat-o de pe un blog sarbesc.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Çok güzel, çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Saygılar.
Felicitari pentru blog!
Daca vrei sa facem link-exchange, scrie-mi, te rog, la http://hapleablog.wordpress.com
Succes in continuare