Ingrendiente:
1 conopida 1 kg
condimente
6 linguri unt topit
Se spala conopida se desface buchetele si se dau prin untul amestecat cu condimente. Se pun in tava si se baga la cuptor ( eu am pus 150 g) 25 de minute. Merge foarte bine ca aperitiv sau ca garnitura.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Amalia ma cherie, de acu stiu ce rontai seara la filme :D Multumesc!
Cu multa placere :)
Mmmmm …delicios !
Ai un link la mine pe site .
http://www.bekali.ro
Multumesc ! :)
Ce condimente ne recomanzi pentru retata asta?
Si inca o intrebare – nu e la subiect. Unde anume pot gasi coriandru? In hypermarket-uri nu am dat de el, de asta intreb.
Irina
Irina eu am pus , sare, piper, boia, curry, praf de usturoi si putin chilli. Nu-i obligatoriu sa le pui pe toate , pui ce crezi ca-ti place.
Coriandru am gasit in Real sau Carefour nu mai stiu exact…eventual ma uit daca este si in Kaufland.