Reteta de mai jos e destul de cunoscuta insa varianta asta poate nu ati mai intalnit-o.
Ingrediente:
- 300g sunca feliata ( eu am folosit sunca Praga)
- 200g cascaval sau branza topita
- 3 oua fierte tari
- 2 catei usturoi
- verdeata
- maioneză
Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile le dam pe razatoare si le punem deoparte.
Intr-un castron punem branza si albusurile date pe razatoare, usturoiul zdrobit si 1 lingura verdeata tocata. Adaugam maioneza doar cat se se lege componenetele ( 3-4 linguri )
Punem cate o lingura de umplutura pe felia de sunca si rulam. Ungem marginile cu maioneza si le bagam in galbenusul ras.
Asezam pe un platou cu salata si servim.
Puteti inlocui maioneza cu smantana.
Reteta este preluata de pe gotovim-doma.ru.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Arata super! reteta asta plus salata in straturi sub forma de ananas o sa apara sigur pe meniul de Paste! pup :)
Ce frumoase sunt rulourile. Trebuie sa le incerc si eu :)
Foarte bine arata si sunt usor de facut. Reteta memorata :)
Buna, Amalia! Am incercat mai multe dintre retetele tale dar acum e prima oara cand las un comentariu. Rulourile acestea sunt pur si simplu delicioase, foarte rapide si de mare efect. Sper doar sa ma pot abtine pana ajunge prietenul meu acasa! :) Multumim pentru ideile minunate pe care ni le oferi. O zi buna!
Daniela
Arata superb, plus ca orice contine usturoi e preferat :)
ce frumos le ai aranjat! arata super delicios!!!!!!doua rulouri si pt mineeeee
Mai convins si cu reteta asta, o fac saptamana asta!
Multumesc de idee!
Sa fii iubita!
Multumesc mult , va pup !
arata foarte bine,totul bun pana la usturoi,nu stiu ce gust are alaturi de branza si ou,,,trebue incercat
Nu stiu daca tu esti la curent deja, dar dupa ce Laura Adamache a postat pe Facebook adresa unui ziar care publica retete de pe blogul ei, am intrat sa ma uit de curiozitate. Am vazut reteta aceasta de rulouri aici: http://www.informatia-zilei.ro/sm/wp-content/uploads/2011/04/SF-287-6.04.2011.pdf.
Multumesc Alina , o sa le scriu imediat !
Delicioase ! Le-am pregatit de Revelion.
mai mult decit superbe:))))le-am pregatit azi impreuna cu „bilutele”de la aperitivul cu brinza dulce (la care am folosit si nuca macinata si au fost extraordinare:))) ) ,pentru ziua socrului meu care se va tine miine si am avut placerea sa fie gustate de toata lumea inainte de a fi expuse ca sa zic asa pe masa,miine…in concluzie draga amalia…AU FOST BESTIALE!!!!i-am lasat masca pe toti(nici macar nu stiau ca eu stiu sa gatesc) …multumesc pentru retetele tale extraordinare…gatesc de foarte mult timp de pe pagina ta si sincera sa fiu e UNICA pe care o folosesc si sint de-a dreptul incintata de tot ceea ce faci tu aici…pupici si tine-o tot asa…nici nu stii ce mult ajutor le aduci unora (asa ca mine) :))))
Multumesc mult Elissa , acum iau o mica pauza cu bebele dar o sa revin cat de curand, pana tunci sper sa incerci cat mai multe retete !
Retata aceasta am pregatit-o si eu pentru ziua iubitului meu si a fost primul aperitiv care a trecut. E super ideea!