Nelipsite se pare de sarbatori ouale umplute sunt un aperitiv care se prepara foarte usor.
Ingrediente:
- 5 oua
- 50g branza telemea sau feta
- 1-2 linguri smantana sau iaurt gras
- putin marar
- 1 bucatica mica de unt
Fierbem ouale 15 minute apoi le punem rapid sub jet de apa rece. Le curatam de coaja si scoatem cu grija galbenusurile.
Punem in blender galbenusurile, branza, mararul (puteti pune si 1 catel de usturoi), smantana si untul. Eu am pus la inceput doar o lingura de smantana si apoi am mai adaugat una deoarece pasta mi se parea prea tare. Daca nu aveti blender puteti folosi o lingura de lemn.
Umplem jumatatile de albusuri si apoi le asezam pe platou. Servim cu maioneza sau sos de iaurt.
Recomandari:
Ar fi ideal sa aveti un pos pentru ornat.
Atentie la sare sa nu puneti decat daca e cazul, branza este deja sarata.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Super !! Imi plac !
Foarte buna……merita facuta
Ma bucur ca ti-au placut!
Arata super bine.
O le sa incerc si eu.
Sper sa-ti placa se fac foarte repede.
FOARTE BUNE … ESTI O BUCATAREASA MINUNATA
ffffff bune felicitari
Oualele sunt bune daca le fierbi in votca
Am s incerc reteta…arată ff bine