Ciuperci umplute

Nu m-am putut abtine sa nu le cumpar cand le-am vazut cat sunt de frumoase desi aveam altceva in plan. V-ati dat seama sper, ca e vorba de ciuperci :).

Ingrediente:

  • 6-7 ciuperci de tip champignon mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare, ulei

Stergem ciupercile cu un servet ( eu nu le spal decat daca sunt murdare de pamant ) apoi le rupem cu grija coditele.

Le tocam marunt, la fel si ceapa si usturoiul.

Ceapa si usturoiul le calim in putin ulei si apoi adaugam coditele tocate. Lasam sa se faca la foc mic si cand sunt gata adaugam sare, patrunjel si marar.

Ciupercile le ungem cu putin ulei si le asezam intr-o forma temorezistenta. Le umplem cu amestecul de codite si verdeata si apoi le coacem la foc potrivit 15 -20 de minute.

Servim ca atare sau ca garnitura.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


7 comentarii la „Ciuperci umplute”

  1. Buna seara,
    Am incercat aceasta reteta , dar nu mi-au iesit ca in poza, a iesit toata apa din ele;as vrea sa stiu cum ai evitat sa iasa apa din ciuperci ?
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.