O mancare buna si consistenta care se face foarte usor. Bineinteles cu carne de porc :).
Ingrediente;
- 600g pulpa de porc
- 400g ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 3-4 catei de usturoi
- 3 linguri bulion
- 3 linguri ulei
- sare, piper
1.Carnea o spalam cu apa rece si o stergem cu un prospop de hartie apoi o taiem cubulete
Ciupercile le lasam intregi, le spalam si pe ele.
Ceapa o taiem solzisori adica felii subtiri iar usturoiul il tocam marunt.
2. Incingem uleiul intr-o oala si adaugam ceapa. Lasam sa se prajeasca 1 minut si apoi adaugam usturoiul. Adaugam si bulionul si lasam 2-3 minute la foc mic.
4. Adaugam carnea, amestecam, lasam cateva minute si apoi ciupercile. Acoperim cu un capac si lasam sa se faca mancarea la foc mic.
Cand zeama a scazut lasam sa se rumeneasca putin carnea (daca carnea nu s-a facut mai adaugam o cescuta de apa si lasam sa scada la foc mic).
5. Condimentam cu sare si piper si servim cu mamaliguta sau piure de cartofi.
Reteta am luat-o din revista Practic in bucatarie.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]