Ingrediente pentru mujdei de usturoi
- usturoi
- sare
- ulei
- apa fierbinte
Cum se face mujdeiul de usturoi?
Zdrobim usturoiul cu sare pana se face ca si o pasta, apoi adaugam ulei putin cate putin, amestecand mereu ca si la maioneza.
Din cand in cand punem cate o lingurita de apa fierbinte. Apa il face mai cremos, asa ca adaugati cata credeti, eu la o cantitate de 150-200 ml ulei am pus 4 lingurite.
Pofta buna!
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
este mujdeiul preferat de catre sotul meu:d
nu vrea arome,smantana, iaurt..etc…ci doar usturoi facut maioneza si punct:))
zi frumoasa.
Gaby la fel si al meu sot :)).
Un mic premiu te asteapta, din partea mea, Cristina.
eu mai pun in el si o rosie coapta pisata si ardei copt taiat in fasii micute.E delicios
Foarte buna ideea!