Un aperitiv foarte usor de facut care merge de minune cu paine prajita. In poza cu prietena ei buna, salata de icre :).
Ingrediente:
- 150g masline negre fara samburi
- 100g paine inmuiata in apa si stoarsa bine
- 100ml ulei
- 1lingurita suc de lamaie
- 1 catel de usturoi zdrobit
Punem maslinele in blender si le tocam marunt, adaugam painea si usturoiul si le tocam si pe ele. Defapt se pot pune toate la mixat. Punem uleiul in fir subtire ca la maioneza si mixam. Condimentam cu sare. Adaugam si suc de lamaie dupa gust.
Servim cu felii de paine prajita.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Super combinatie….
se poate adauga o conserva e ansoa sau sardine,iese o pasta numita tapenade,foarte buna.
Multumesc pentru idee!