O modalitate rapida de a prepara gem din coacaze rosii in cazul de fata, dar puteti folosi si zmeura, mure, orice alt fruct de preferat de padure.
Etichetă: conserve
Gem de gutui
Gemul de gutui se face foarte rapid, fructele nu trebuie puse la macerat, timpul de fierbere este foarte scurt, iar rezultatul unul aromat si gustos.
Ardei iuti la borcan
Reteta de ardei iuti la borcan este cred ca cea mai simpla dintre toate, nu trebuie sa fii un cunoscator in ale bucatariei si nu necesita multe ingrediente, doar cele de baza pentru muraturi otet si zahar.
Bulion
Bulionul, desi suna nu foarte frumos denumirea este preparatul de baza din bucatariile noastre. Se foloseste foarte des la aproape orice; de la ciorbe, la sosuri chiar si la prajituri si de ce nu la bauturi.
Zacusca cu vinete
Zacusca cu vinete este un preparat delicios, cu multe legume care are mare trecere mai ales in zilele de post.
Conserve pentru iarna
M-am hotarat sa deschid un topic nou… desi nu pun conserve pentru iarna ( deocamdata, pentru ca asa arata camara mamei mele :)), am o gramada de retete de… [Continuă lectura]