Cornurile pufoase sunt un preparat absolut delicios, se pot consuma atat la micul dejun cu lapte sau ceai sau pot fi o gustare la servici sau la scoala.
Etichetă: cornuri
Cornuri cu branza dulce de vaci
Cornurile cu branza de vaci sunt tare faine si se prepara rapid, fara timp de dospire. Umplutura de branza este aromata iar aluatul fraged si totodata pufos. Si el contine branza de vaci si se lucreaza usor, nu necesita tehnici speciale.
Cornuri cu gem
O reteta de post pe care mama o face destul de des. Chiar si de data asta, eu am fost doar cu pozatul si papatul :). Ingrediente: 200g margarina 5… [Continuă lectura]
Cornuri de brutar
Nu stiu daca va mai amintiti cornurile acelea cu 25 de bani, care le mancam cu lapte sau iaurt. Eu le-am prin cativa ani dar dupa aceea au disparut cu… [Continuă lectura]
Cornetti – Laura A.
Demult mi-am propus ca o sa incerc aluaturile facute de Laura, o fata frumoasa, care locuieste in Italia si care pune mult suflet in tot ceea ce gateste :). Asta… [Continuă lectura]