Tocana de porc este una din cele mai cunoscute mancaruri, se face foarte des mai ales la tara si sincer e un preparat destul de usor de preparat, care se face imediat. Puteti sa o faceti doar cu carne de porc sau sa-i adaugati si carnati depinde cum va place.
Etichetă: retete traditionale
Ciorba de fasole verde
Ciorba de fasole verde este una din ciorbele care se poate face atat fara carne, cat si cu carne, se poate acri cu bors, zer, otet, suc de lamaie, jintuiala, se poate face cu rantas sau fara, de post sau nu. Extrem de indragita tocmai din aceasta cauza, este aproape imposibil sa nu cunoasteti si voi una din variantele de preparare.
Branzoaice
Azi am facut branzoaice si pentru ca am gasit o idee interesanta de-a „impaturi” aluatul , am si pus-o in practica. Inainte de-a incepe vreau sa-i multumesc lui Leea pentru… [Continuă lectura]
Ciorba de vacuta (taraneasca)
Nu se poate sa nu fi auzit de ciorba de vacuta sau mai bine zis ciorba taraneasca de vacuta. Este pe toate listele la restaurantele obisnuite, una din ciorbele preferate ale romanilor alaturi de ciorba de burta. Consistenta si gustoasa, tine loc atat de felul intai cat si de felul doi.
Iahnie de fasole
Daca exista o mancare ce se cere mereu, ce o pot face daca e sarbatoare sau nu aceasta e iahnia de fasole. Mereu s-a cerut in mesele de familie, mai… [Continuă lectura]