Tort Budapesta cu ciocolata si visine


Reteta este din „Secretele bucatariei” cu mici modificari .
Am pus mai multa frisca ,400 ml, deoarece crema devenise foarte tare, probabil de la intaritori, iar glazura este a Adrianei , multe multumiri, a iesit foarte frumoasa.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


21 de comentarii la „Tort Budapesta cu ciocolata si visine”

  1. CUM AI FACUT GLAZURA?ARATA SUPER.ESTI F TALENTATA, POATE NU REALIZEZI, DAR CE FACI TU, NU POT FACE MULTI, CU ORICATE EXPLICATII AR PRIMI.PA

  2. eram f nerabdatoare sa incerc tortul, asa ca l-am facut cu glazura din reteta.a iesit f bun, oricum, dar cu prima ocazie am sa incerc glazura trimisa pt care-ti multumesc.am incercat de pe situl tau si tosca, care-a iesit super, blatul de tort(reteta de baza) care-i preferatul meu si multe altele, dar nu te mai plictisesc. multumiri mii inca o data.

  3. Draga Dana ma bucur ca ti-a iesit tortuletul, eu mi-am propus sa fac unul cu piersici sper sa-mi iasa si mie :). Prajitura Tosca este preferata sotului meu ( e destul de pretentios la dulciuri), am facut-o chiar de ziua lui asa ca nu ma mir ca iti place. Daca ai vreo reteta preferata sa mi-o scrii si mie poate o incerc, adresa mea de mail este amy3747@yahoo.com. Te pup, o seara faina !

  4. sunt cam lenesa la scris, da iti promit ca in max 1 sapt iti trimit reteta mea preferata de praji pt ca si eu m-am folosit de super-retetele tale.reteta o am de la o prietena din carei, satu mare, unguroaica, care e maestra in bucatarie. noapte buna.

  5. Buna Amalia! As vrea sa stiu si eu ce fel de crema de branza ai folosit…sau cum se face ea? As vrea sa prepar si eu acest tort…sper sa-mi iasa! Mersi!

  6. Amalia, ce nu am mai inteles din reteta…:D ciocolata nu se pune deloc in crema, se foloseste doar pt ornat? nu prea am inteles cum se face crema exact ( branza se amesteca cu alea 50 g frisca sau cu toata frisca)?Astazi as vrea sa fac tortul si m-am trezit cam buimacita…:D Tu explici in retetele tale mai bine decat in cartea din care ai postat aceasta reteta. Astept raspunsul tau…si scuze pt deranj!!! Si… La multi ani! pt Ziua Indragostitilor

  7. Odette asa cum scrie in reteta la punctul 2
    50 de grame de frisac o lasi pentru ornat. Restul 300g amesteci cu 1 plic intaritor . Branza se amesteca cu 2 plicuri intaritor, 30g cacao si 60g zahar. Se inglobeaza frisca.

  8. Si ciocolata o amesteci cu alea 50 g de frisca? Si o torni peste crema? Ca mi se pare cam multa ciocolata doar pt orant si nici un gram in crema….oricum mersi mult pt explicatii! Sper sa-mi iasa, ca am mai incercat cateva retete de pe blogul tau si mi-au iesit toate!

  9. se apropie 29 ian si vreau de acesta data sa incesc acest tort ptr soata mea. Despre ce intaritor vb? Gelatina sau???

    Si cum Dumnezeu vine tava in tava? Cum ai facut acel suport din folie de aluminiu?……
    Multumesc anticipat!

    1. Este vorba d eintaritor pentru frisca, crema de branza de vaci eu am folosit branza de vaci, suportul nu e necesar deoarce crea e destul de tare si sta si fara suport. Poti sa-l coci si in forma rotunda de 24 cm.

  10. Blatul l-am facut din 5 oua, am modificat si cantitatile….rezultatul a fost spectaculos! Combinatia de cioco si visine este fabuloasa!
    Un singur inconvenient : este un tort prea mic pt cat de bun poate fi!
    Curcubeu pe cerul gurii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.