Sos de mărar

sos-de-marar-amalia-1

Dacă vă plac salatele e musai si neaparat sa incercati acest sos delicios. Mie imi place mult mai ales la salatele de cruditati sau sa-l servesc alaturi de o carne slaba la gratar cum ar fi pestele sau pieptul de pui.

Sosul de marar se prepara imediat si asa cum am spus mai sus poate fi folosit cu succes ca dressing la salate. In reteta originala se folosea maioneza , eu am inlocuit-o cu iaurt grecesc, ca sa fie mult mai usor si mai slab caloric

Ingrediente pentru reteta de sos de mărar

Cantitati pentru 2 portii de sos

  • 2 linguri de iaurt grecesc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura mica de marar
  • sare de mare
  • piper proaspat

Cum preparam reteta de sos de marar?

Tocam mararul marunt, avem nevoie de aproximativ. Il punem impreuna cu restul ingredientelor  intr-un bol de shaker si amestecam rapid cateva secunde. Daca dorit ca sosul sa fie mai subtire adaugati o lingura de apa.

Serviti!

Aici alături de un piept de pui făcut la cuptor

sos-de-marar-amalia-2

 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.