Dacă vă plac salatele e musai si neaparat sa incercati acest sos delicios. Mie imi place mult mai ales la salatele de cruditati sau sa-l servesc alaturi de o carne slaba la gratar cum ar fi pestele sau pieptul de pui.
Sosul de marar se prepara imediat si asa cum am spus mai sus poate fi folosit cu succes ca dressing la salate. In reteta originala se folosea maioneza , eu am inlocuit-o cu iaurt grecesc, ca sa fie mult mai usor si mai slab caloric
Ingrediente pentru reteta de sos de mărar
Cantitati pentru 2 portii de sos
- 2 linguri de iaurt grecesc
- 2 linguri ulei de masline
- 1 legatura mica de marar
- sare de mare
- piper proaspat
Cum preparam reteta de sos de marar?
Tocam mararul marunt, avem nevoie de aproximativ. Il punem impreuna cu restul ingredientelor intr-un bol de shaker si amestecam rapid cateva secunde. Daca dorit ca sosul sa fie mai subtire adaugati o lingura de apa.
Serviti!
Aici alături de un piept de pui făcut la cuptor
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]