Daca e meci e bere. Daca e bere e pizza. Daca e pizza sunt calorii si cred ca ar trebui sa ma opresc aici. :) O reteta foarte buna de aluat de pizza cu bere, pe care am gasit-o intamplator pe un blog.
Ingrediente necesare pentru aluatul de pizza cu bere:
- 500g faina
- 300ml bere
- 7 g drojdie uscata sau 12g drojdie proaspata
- 3 linguri ulei de masline
- putina sare si piper
Cum preparam aluatul de pizza cu bere?
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Am incercat si eu aluatul de pizza cu bere fara sa am habar ce minuni poate face. E super. De acum numai cu bere o sa fac
yummy! Ce aluat subtire, asa cum imi place!!!!!
foarte buna…si foarte subtire….felicitari
Ce buna trebuie sa fi fost…cu siguranta voi incerca si eu reteta asta!
E foarte buna,am facut si eu azi,dar am pus si cateva feliute de rosii deasupra.te pup si felicitari pt retete! valentina
wooooow ca fain arata! ce subtire e blatul! asa-mi place mie.
Qué buena pizza Amalia….
Y finita como a mi me gustan.
Un beso desde >Barcelona
Super o sa o incerc si eu… arata super bine Ms pt reteta
Ma bucur ca ti-a placut acest aluat cu bere,eu il fac la servici de foarte mult timp .Aceasta reteta este servita miilor de turisti care vin la mare….multi pupici
Si mie mi se pare foarte bun aluatul asta, te pup.
astazi l-am incercat si eu. Super bun, eact cum imi place mie
apropo foarte tare sistemul tau pt copt, tre sa-mi caut si eu neaparat
Dorina, l-am cumparat din kaufland mai demult .
lol..in timp ce citeam reteta ma gandeam…sigur o intreb de unde si-a comandat sistemul :))) iaca ca am vazut in finalul reteteti si raspunsul :((
o intrebare… vreo reteta de aluat de pizza fara drojdie cunosti? nu am gasit nicaieri…
Anamaria fara drojdie nu cunosc dar poti incerca un aluat fraged …
Am descoperit de curand blogul tau, azi am incercat acest blat cu bere, e ceva deosebit, voi face numai asa de acum incolo.
Eu am facut pizza in tava mare de la aragaz, cu cantitatile respective si a iesit foarte bine.
Imi place mult suportul pentru tavi, eu nu l-am vazut pe nicaieri, asa ca mai caut.
Felicitari pentru blog, voi mai incerca si alte retete.
Ma bucur ca ti-a iesti reteta, sa stii ca suport de tavi nu am mai gasit nici eu :(.
Am pregatit destule din retetele gasite aici .Si stiu ca pot incerca aluatul cu incredere.
am facut de cateva ori aluatul acesta, foarte bun:)o intrebare, se poate tine la rece pt cateva ore?
Da sigur.
revin, iar cu aceasi intrebare de ieri; as putea sa fac din timp aluatul, cu vreo 2-3 ore inainte¿ astept raspuns:) multumesc
setul de tavi incape in orice cuptor (aragaz)?
Asta nu stiu sa va scriu.
Buna Amalia! pizza mi a iesit f buna ,dupa aceasta reteta…insa cam crocanta.Asa trebuie sa iasa?mss
Da, aluatul e mai crocant :)
am incercat si eu in tava de la aragaz a iesit super
azi am gasit la lidl suport cu tavi
nota 11 pentru pizza
toate retele tale sunt de nota 11
azi am gasit la lidl suport cu tavi
Este Superlativ!!!!!! (Desi recunosc ca nu am respectat cantitatile ;) ). Multumesc din suflet!
Cu drag :)