Reteta este din revista Practic, am facut-o de mai multe ori de sarbatori, anul acesta am imbunatatit-o putin.
- 200 g branza de vaci
- 2 linguri de maioneza
- 1 catel de usturoi zdrobit
- sare
- 100 g cascaval ras marunt
Se amesteca branza cu maioneza, usturoiul, sare apoi se formeaza bilute care se dau prin cascavalul ras.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Foarte apetisante :P
An nou fericit!arata minunat!mi-ai dat o idee!Salutarile mele!
Arata minunat!
Dragele mele va multumesc pentru aprecieri, pupici! :)
Wuuuu…ce idee criminala……in week-end-ul asta ma joc si eu un pic cu imaginatia proprie. Poi am sa postez niste fotografii sa vedem ce a iesit.
merci de idee….pup.
Criss sa le postezi pe blogul tau …abia astept sa le vad !
Un aperitiv bun si de efect!Super buna ideea…
Anitha iti multumesc, sper sa-l incerci :). O zi frumoasa !
dupa cum spuneam la „rulourile de sunca cu brinza si usturoi”…mi-au iesit SUPERBE si la gust si la aspect…cele date prin nuca macinata au fost un exito total…multumesc pentru reteta…u r the best…muah
Cu drag si atentie la kilograme :))
ce fel de branza e recomandata?:)
Eu am folosit branza dulce de vaci mai grasa
Tare mă gândesc să le fac de sărbători, oare aș putea să pun smântână în loc de maioneza?
Sigur ca da si eu am facut cu smantana in loc de maioneza.