Un aperitiv care se serveste cu tarie, adica cu o bautura cu multe grade :).
Se face foarte usor si il puteti prepara atunci cand aveti musafiri in weekend sau de sarbatori.
Avem nevoie de:
- ardei iuti
- bacon feliat cat mai subtire
- branza ( eu am folosit telemea )
Preincalzim cuptorul la 200g C.
Ardeii ii taiem in doua si ii curatam de nervuri ( puteti sa le lasati daca vreti sa fie foarte iuti ). Eu i-am curatat doar pe jumate.
Ii umplem cu branza apoi infasuram o felie de bacon si prindem cu o scobitoare.
Coacem ardeii intr-o tava tapetata cu foaie de copt 5-10 min si apoi servim.
Reteta este preluata de pe http://thepioneerwoman.com/.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Un aperitiv perfect de iarna !
Arata delicios, voi incerca si eu!
asa aperitiv picant si delicios imi place mult, arata bine si e binevenit oricand :D
uaaau ce bunatate de mancare ;)