Azi am incercat ceva usor, nu am avut chef de carne asa ca am pus in aplicare aceasta reteta… se face destul de repede si o puteti imbunatati cu ce aveti prin frigider.
Ingrendiente:
2 ardei grasi
2 cartofi potriviti
1 ou
2 linguri de branza mai grasa
verdeturi ( patrunjel, rozmarin, busuioc, salvie) proaspat tocate
Fierbem cartofii curatati si taiati cubulete, timp de 15minute in apa cu putina sare. Intre timp preincalzim cuptorul la 150 grade. Apoi strecuram cartofii ii zdrobim nu foarte fin, adaugam oul, branza, verdeturile si amestecam . Taiem ardeii in jumatate , scoatem cotorul si semintele si ii umplem cu amestecul de cartofi. Punem putin ulei intr-o tava , apoi ardeii umpluti deasupra iarasi putin ulei ( asta este optional) si coacem la temperatura inalta timp de 15 minute.
Eu i-am servit cu putin sos de usturoi. Sunt excelenti !
Reteta este preluata de aici.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Looks delicious,I like it!
Excelenta reteta! Ai un blog excelent si vast. Am ochit deja cateva prajituri pe care o sa le incerc.
O seara buna:)
Thank you VZcool , maybe you will try the recipe :).
Bucatar iti multumesc, imi place sa incerc retete noi si variate… daca ai nelamuriri la vreo reteta nu ezita sa-mi scrii :). O saptamana plina de soare iti urez !
Pingback: Mamici de august 2013 - Pagina 986