Iata o reteta de aperitiv foarte simpla.
Avem nevoie de:
carnaciori picanti ( eu am folosit de Plescoi pentru ca sunt mai condimentati)
foi de placinta ( aluat congelat)
1 ou
Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei, carnaciorii de taie bucati mai mici.Fiecare bucata se inconjoara cu o fasie de aluat care se lipeste cu putin ou.
Se ung si pe deasupra cu ou si se coc la foc potrivit cam 10-15 minute , se scot si se servesc reci cu bere sau fara :(.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
super idee pt musafiri ,e cel mai tare blog cu retete ,asteptam noutati!!!!!!!
Draga Dana iti multumesc, pe langa alte blogrui al meu e „mic copil”, mai am de invatat dar ma bucur atunci cand cineva imi apreciaza munca :). Te pup si sper ca astazi sa postez ceva bun…sa vad daca gasesc ingrendientele :)
yummy, ce bine arata!!!salivez in fata calculatorului :-)
Amalia, vroiam sa te intreb daca i-ai copt direct pe tava sau ai uns tava cu ceva ca sa nu se lipeasca? :D
Am uns tava cu putin ulei :).
amalia voiam sa te intreba daca folosesti foi de placinta sau aluat frantuzesc ?eu am folosit aluat frantuzesc ca la foile de placinta nu stiam daca sa le las pe toate sau sa le impart in doua dupa care sa le tai fasii….oricum arata super carnaciorii am facut si eu aseara …
Eu am folosit aluat frantuzesc ( sunt 2 foi congelate care se decongeleaza la temperatura camerei apoi se taie fasii si se invelesc carnaciorii )
am banuit eu ca este aluat frantuzesc…..:)oricum sunt bestiali ….la mine nu a mai ramas unul ….usor de facut ..nu scumpi si ff buni …si te saturi si repede:P
:) spor la gatit in continuare!