Cartofi la cuptor cu rozmarin


Simpli si buni, merg de minune ca garnitură la un grătar:

Ingrediente ( 4-5 portii):

1 kg cartofi

Ulei

sare, piper

5-6 căței de usturoi

rozmarin proaspăt sau uscat

Se curata cartofii si se spala apoi se taie in bucati mai mari. Va recomand sa folosiți cartofii cu coaja roșie care sunt mai tari ca și textura. Punem într – o tava hârtie de copt apoi cartofii, puțin ulei (3-4 linguri), sare, piper, opțional boia, rozmarin și amestecam cartofii cu mana astfel încât sa fie unși cu ulei peste tot.

Printre feliile de cartofi punem și cățeii întregi necurățati de usturoi.

Bagam tava in cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 40 min.

Servim!

Sunt foarte gustoși!

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Un comentariu la „Cartofi la cuptor cu rozmarin”

  1. Draga Amalia,
    Am descoperit blogul tau de ceva vreme. Desi nu sint chiar tinara, invat de la tine lucruri noi. Sint foarte incintata de retetele tale, de felul cum le fotografiezi incepind cu ingredientele… terminind cu cite o sectiune. Am si facut citeva dintre ele. Am respectat retetele si mi-au iesit perfecte.
    Nu puteam lasa sa treca anul fara sa-ti multumesc pentru ceea ce faci. Se vede ca o faci cu multa dragoste si daruire.
    Te imbratisez cu drag si-ti doresc numai bine.
    Iulia,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.