Daca ati stii cat am asteptat sa apara cartofii noi. Sunt preferatii mei , mai ales aceia mici … ce-mi place este ca la piata astia sunt cei mai ieftini :).
Reteta de mai jos e foarte simpla.
Ingrediente:
- cartofi noi
- sare grunjoasa ( am cumparat 1 kg de sare cu 3 lei si cartofii au fost 1 leu :))
- ulei de masline
- hartie de copt
Spalam bine cartofii apoi ii stergem cu un servet uscat. Punem in tava hartia de copt ( o folosim sa-i impachetam nu sa tapetam tava desi cred ca ar merge si asa ).
Asezam cartofii , ii stropim cu ulei de masline si presaram sare. Ii impachetam in hartie de copt si apoi bagam tava sau vasul in cuptorul incins la foc potrivit timp de 20 de min.Gus-tosi de numa’ !PS Puteti proceda la fel cu vinete, dovlecei, conopida .
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Arata minunaaaaat! Eu nu reusesc sa gasesc cartofi noi aici, in New York. Mai caut:-(
Ce faini sint! Si eu ii fac la cuptor, dar simpli in tava, neinveliti. Si dureaza mai mult de 20 de minute pina sint gata. O sa incerc si metoda ta, Amalia!
Alina poate te ajuta fetele :)
Nati neaparat sa-i incerci !