O ciorba usoara fara carne.
Ingrediente:
- 400g fasole pastai conservata ( bineinteles ca puteti folosi si fasole proaspata )
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 ardei , 1 rosie ( eu le-am inlocuit cu varianta conservata impreuna cu leustean )
- 250 ml bors
- sare, putin ulei
- 2 oua ( optional )
Morcovii si patrunjelul le curatam si le dam pe razatoare. Le calim in putin ulei si adaugam fasolea scursa de apa si rupta bucati. Adaugam 2 litri de apa, rosia si ardeiul felii si lasam sa fiarba. Cand fasolea este fiarta adaugam sarea si borsul dupa ce in prealabil a dat intr-un clocot.
Ouale le batem bine si le adaugam la ciorba amestecand mereu, obtinand astfel „zdrentele”.
Servim cu ardei iute si smantana.
Daca tineti post puteti renunta la oua.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
La multi Ani!! Sa ai o primavara minunata, plina de dragoste, fericire si impliniri!!
Multumesc mult, asemeni iti doresc si tie!
buna
am facut prajitura tavalita in nuca de cocos si a fost bestiala
multumim ca existi
Ma bucur si eu ca ti-a iesit prajitura! :)