Am gasit reteta intr-o carte mai veche de bucate si mi-a atras atentia deoarece scria ca acest fel de mancare se poate servi atat rece cat si calda. Asa ca am si incercat-o pentru ca pe caldurile astea merge la fix.
Ingrediente:
- 500g ciuperci de tip champignon ( cat mai mici sa nu fie nevoie sa le taiati)
- 2 linguri ulei
- putina sare, piper
- sucul de la o jumatate de lamaie
- patrunjel verde
1. Ciupercile le stergem cu un prosop, nu-i nevoie sa le spalati.
Incingem uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugam ciupercile si lasam sa se faca la foc potrivit. Cand scade zeama lasata de ciuperci, lasam putin sa se rumeneasca apoi condimentam cu sare, piper si adaugam sucul de lamaie.
Servim cu patrunjel verde tocat.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]