Ciuperci pane


Sincer va spun, nu am facut niciodata ciuperci pane. Ciupercile imi plac cu sos sau cu paste , dar m-am gandit sa incerc si varianta asta, am mancat la cineva si mi-au placut asa ca… hai sa le facem si pe astea :).
Aluatul l-am facut cu bere ( e favoritul meu) va scriu cantitatile
1 ou
250 ml bere
250 g faina
sare
Ciupercile ( champignon, dar puteti folosi si pleurotus) se spala (nu se curata de coaja) si se pun la fiert in apa cu sare sau vegeta. Se lasa sa fiarba, le gustam si daca sunt bune de mancat le strecuram si le lasam sa se raceasca putin. Le trecem prin faina si prin aluatul cu bere si le prajim in ulei incins. Se scot pe un servet absorbant. Daca doriti le puteti servi su sos de iaurt si usturoi.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


9 comentarii la „Ciuperci pane”

  1. Si noua ne plac ciupercile tare mult.Eu le fac mult mai simplu,numai cu faina,ou,pesmet si nu le fierb.Aleg tot timpul pentru pane,ciuperci micute.Is tare bune!

  2. Irina eu zic sa incerci cu o cantitate mica la inceput, asa fac si eu cu unele retete si daca iti place atunci faci cu o cantitate mai mare.

  3. Denisia ma bucur ca ti-a placut si mie imi plac ciupercile foarte mult daca ai vreo reteta preferata te rog sa mi-o scrii sa o incerc si eu :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.