Leurda sau usturoiul salbatic cum i se mai spune este „pe val” in perioada asta asa ca ieri am cumparat o legatura de la piata si am preparat in 5 minute o crema de branza cu leurda. Delicioasa si numai buna pentru mic dejun sau cina.
Ingrediente:
- 250g branza feta
- 2 linguri smantana
- 1 legatura leurda
- 1 lingurita mustar
- optional 1/4 ceapa tocata fin
Branza se zdrobeste cu furculita, se adauga smantana, laurda taiata fin, smantana, mustarul si ceapa. Se amesteca si se serveste cu paine proaspata sau prajita.
Puteti inlocui branza feta cu branza dulce de vaci.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]