Crutoane de paine

 

Ma intreba o cititoare cum se fac.

Simplu, feliile de paine se taie cubulete, se pun in tava apoi se stropesc cu putin ulei de masline de preferinta si se coc pana se rumenesc frumos.

Daca va grabiti sau le preparati doar pentru 2 persoane puteti folosi tigaia.

Este de preferat sa folositi paine mai tare cu coaja crocanta.

Daca vi se pare prea greu se pot cumpara dar va garantez ca sunt mai bune cele facute acasa..

Cu ce se servesc? In general la supe creme.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Crutoane de paine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.