De la foietajul cu ciuperci mi-au mai ramas cateva foi si am facut aceste mini strudele. Se fac foarte usor, daca va plac fornetti sa stiti ca se aseamana cu acestea.
Ingrediente:
- foi de placinta
- unt topit
- dulceata de cirese ( din asta am avut eu)
- putin zahar
- 1 ou
Se unge o foaie cu unt topit se pune peste ea a 2-a foaie se unge si ea si se taie in 3
Pe o fasie se pune putina dulceata, si se impatureste ca in fotografii.
Se cresteaza putin cu cutitul se unge cu ou batut si se presara zahar.
Se coace la foc potrivit 20 de min.
La sfarsit se presara cu zahar pudra. Se pot umple si cu branza dulce.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Excelenta idee !
Sper sa nu crezi ca sunt rautacioasa, dar ai folosit foi de placinta, in foto asa se vede…, de altfel felicitari, am incercat mai multe retete. Tine-o tot asa, Maria
…da…eu am citit aluat de foietaj si asta am folosit…si nu prea au iesit…ar trebui sa modifici acolo…sa nu mai pateasca cineva asa…nu este foarte placut…
Maria multumesc ca mi-ai atras atentia, ai dreptate sunt foi de placinta.
Ileana mii de scuze sper sa incerci o alta reteta si sa-ti reuseasca, uite corectez reteta. Te pup si scuze :).