Omleta cu conopida

Cu Halloween-ul nu ma impac de nicio culoare , asa ca trec peste el si continuu cu ale mele, ieri am facut o cioba pui cu conopida si pentru ca mi-a mai ramas conopida am incropit o omleta sau mancarusa cum zice sotul. Buna, bineinteles ca nu am mancat-o decat eu :).

Ingrediente:

  • cateva buchetele de conopida fiarta
  • 2 oua
  • 1 lingura branza rasa
  • 2 linguri lapte
  • sare, piper, ulei

Taiem conopida nu foarte marunt si o prajim putin in ulei. Ouale le batem separat cu sare, lapte si la sfarsit adaugam branza. Rasturnam amestecul de oua peste conopida si lasam sa se rumeneasca  intorcand pe o parte si pe alta.

Condimentam cu piper si servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


11 comentarii la „Omleta cu conopida”

  1. Salutare Amalia! Iti urmaresc retetele de multa vreme si deseori ma inspir din ele si azi nu am putut sa nu iti las un prim mesaj cand deja a doua oara, cautand o reteta cu conopida (azi a fost cu conopida si data trecuta cu costita), aveai pe pagina principala exact ce imi trebuia. O sa o fac azi precis! Multumesc! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.