Cand micul dejun este unul sanatos alegem sa preparam o omleta buna cu fulgi de ovaz, si atunci renuntam la paine, o servim doar cu putina rucolla si rosii.
Cam asta ar fi descrierea omletei cu fulgi de ovaz. Usor de preparat, gustoasa asigura necesarul de calorii si energie pentru prima parte a zilei.
Omletă cu fulgi de ovăz
Ingrediente pentru o portie:
- 2 oua
- 2 linguri cu fulgi de ovaz
- putina sare
- piper proaspat macinat
- ulei sau unt
Spargem ouale intr-un castron si le batem cu putina sare si piper. Adaugam fulgii de ovaz si amestecam usor. Lasam sa stea 2-3 minute.
Incingem putin ulei intr-o tigaie si adaugam ouale batute impreuna cu fulgii de ovaz.
Prajim la foc potrivit omleta 2 minute pe o parte si 2 minute pe cealalta.
Pana se prjeste asezam putina rucolla sau salata crocanta pe o farfurie intinsa.
Scoatem omleta pe farfurie si servim.
Este foarte buna!
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]