Reteta de vineri, mai usoara, doar urmeaza weekendul cu mancaruri satioase :).
Ingrediente:
- 400g paste de tip orecchiette ( scoici cum le stim noi pe romaneste)
- 120g unt
- 2 linguri patrunjel verde tocat fin
- 2 lingura ceapa verde tocata fin
- 1 lingurita cimbru tocat fin
- sare, piper
- 3 linguri branza rasa ( eu am pus cas)
Se fierb pastele, untul se freaca putin cu o lingura de lemn, se adauga sare, piper apoi pastele fierbinti ( fierte al dente si doar scurse de apa) . La sfarsit adaugam branza si amestecam.
Servim calde. Delicioase , va recomand sa folositi unt mai gras ( 82% grasime, eu am cumparat La Dorna merita pentru 50 de bani in plus fata de cel cu 65% grasime ).
Reteta preluata de pe giallozafferano.it.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
delicios!
Yami! o sa facemsi noi cu siguranta…poate il vrajim pe tati sa pape paste!
bine venite niste urechiuse asa simple si gustoase,dupa festinul de paste !