Oua umplute cu pate

 

Ce faci cand ai multe oua? Crema de zahar ars ar zice sotul dar acum nu gatesc decat dulciuri cu fructe de sezon asa ca nicio sansa :).

Pentru ca demult  nu am mai facut oua umplute, acum am zis sa incerc si varianta cu pate. Se fac rapid si se pot servi ca atare nu numai ca aperitiv.

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 1 pate mic (100g)
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura smantana
  • sare, piper, verdeata tocata

Fierbem ouale tari, apoi le punem rapid sub jet de apa rece. Le curatam de coaja le taiem in jumatate si galbenusurile le punem in blender.

Intr un blender  punem mustarul, smantana,pate-ul, sare si putin piper.

Mixam bine, daca este cazul si compozitia e prea tare mai adaugam smantana.

Umplem jumatatile de albusuri si decoram dupa imaginatie si dupa posibilitati cu verdeata tocata, feliute de rosii, masline, etc.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.