Ceva rapid si de post. Mi-am promis sa nu mai scriu rapid dar chiar e gata in 15 minute :).
Ingrediente:
250g paste de tip penne
150g masline verzi
4 linguri ulei de masline
4-5 catei de usturoi
Fiebem pastele conform indicatiilor de pe punga. Le stecuram .
Punem in blender usturoiul, maslinele ( lasam cateva integi) si uleiul. Zdrobim la viteza maxima pana obtinem o pasta. Amestecam pastele cu pasta, maslinele intregi si servim.
Mi-au placut foarte mult, daca va plac usturoiul si maslinele atunci merita sa incercati reteta. Preluata de aici .
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
J'adore ta recette.
Je vais certainement l'essayer.
A bientôt Amalia.
Intr-adevar o reteta buna, rapida si de post ;).
Poate iti arunci un ochi si la cum gateste un barbat niste paste "metalice" ;) :
http://www.verze.ro/index.php/Gastronomie/Retete-culinare/spaghete-metallice.html
Interesanta reteta ! Nu poate fi decat delicios ;)
Interesant
Sunt convins ca sunt foarte bune(pastele). Ce nu inteleg eu e limba rusa :D. Am s-o incerc.
Cu google translate merge destul de usor :).
Interesanta reteta!
Amalia, felicitari pentru premiul de la concursul "Gustos!" Nu am apucat sa te felicit pana acum, sa folosesti blenderul cu placere.
Multumesc Alexandrina :).
Dryvotka ti-am citit reteta :))) foarte faina :))).
O reteta simpla si f gustoasa. Atentie ca pastele sa fie al dente , nu prea fierte -moi.
Am expereimentat cateva retete de acest gen in Italia si sunt minunate.
Salut in Amalia un mare cunoscator culinar si propun o colaborare pe o tema tocmai dezbatuta nu de mult intr un articol. S[uneam ca femeile pot fi la fel de bune maestri bucatari.
Multumesc pentru sfat si pentru aprecieri :).
Parca simt mirosul …imi faci pofta
Ruxi sa le incerci sunt tare bune si sunt si de post .
Amalia, ai uitat usturoiul de la ingrediente. Te pup
Angie multumesc,corectez urgent :).
Musai trebuie incercata reteta in acest weekend!!!
Amalia, felicitari pentru blog – e foarte frumos si usor de navigat.
Monica
am facut reteta.au iesit foarte bune.daca adaugi si o conserva de ton in compozitie,iese o crema numita tapenade.dar sunt bune si asa.
Multumesc de idee Cata.
A facut nevastea-mea si au fost minuntate…de unde va vin aceste ideii ?
Unele de pe net, altele din carti de bucate, altele pur si simplu :)
Tocmai am incercat reteta. Eu am avut pasta de masline maro. Au fost foarte bune. Ms de reteta
Cu drag :)