Repejor ca pierd trenul spre Sinaia :).
Ingrediente:
- 400g paste de tip penne
- 4 fileuri de ansoa
- o ceapa verde
- 3 jumatati de ardei de culori diferite
- 200 ml sos de rosii (bulion in cazul meu)
Taiem ceapa marunt, o calim in 3 linguri de ulei, apoi adaugam ansoa taiata bucatele si ardeii taiati fasii. Acoperim si lasam 15 minute la foc mic. Adaugam si bulionul si lasam sa mai fiarba 10 min. La sfarsit potrivim de sare, piper si adaugam busuiocul.
Reteta preluata de pe giallozaffereano.it
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
TREBUIE SA FIE TARE GUSTOASE.
O ZI BUNA!
Cateva premii te asteapta sa le ridici.
Seara buna!
Buna draga Amalia,
Am gasit reteta ta foarte interesanta…te urmaresc mereu si sint fidela inca blogului tau chiar daca nu comentez…te rog spune-mi daca nu pun ansoa ci piept de pui ce se intimla?Nu imi place ansoa …Beah…
Pupici
Multumesc Maria :).
Lale sincer cred ca se schimba total reteta , dar de ce sa nu incercam si alta varianta? Astept sa-mi scrii cum ti-au iesit :).
imi place atat de mult anchois,ca nu -mi vine sa le pun in paste,dar trebuie ca e bun,am sa incerc si eu.
mmmmm, delicios!! Nu as refuza o portie, pastele fiind printre preferatele mele!