Revin , sper in forta :), cu o reteta excelenta. Sa nu credeti ca nu am gatit, ba din contra insa nimic nou de postat pe blog . Reteta de mai jos mi-a placut de cum am vazut-o, asa ca am pus-o in aplicare.
Ingrediente:
- 600g file de peste( eu am folosit 2 pastravi)
- 450g fasole verde
- 1/2 conserva de porumb de 375g
- 1 conserva mica de ciuperci
- 1 ceapa
- marar, ardei iute, sare, piper proaspat
- 1 lingurita suc de lamaie
- ulei
Taiem ceapa bucati si o zdrobim la blender impreuna cu porumbul, sucul de lamaie , ardei iute ( optional), putin marar si 2 linguri de ulei. Pestele il punem intr-o tava unsa cu putin ulei, il condimentam apoi intindem deasupra sosul de porumb si peste punem ciupercile felii. Completam pe langa cu fasole verde peste care punem putina sare. Puteti folosi conopida sau un amestec de legume congelate.
Stropim totul cu ulei si coacem la 180 de grade timp de 25 de minute.
Servim cu marar proaspat.
Reteta preluata de pe gotovim-doma.ru cu mici modificari.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Bine ai revenit Amalia!!!!
Pupici
Foarte interesant sosul de porumb.
Ideea e de retinut.
Te pup.
Arata de milioane. Sosul e foarte interesant. Oare la ce l-as mai putea folosi?
cat de bine arata amalia!mi-ai facut o pofta nebuna asa de dimineata mai ales ca sunt un mare fan peste:)as putea scoate/inlocui cu ceva fasolea verde?
Ina multumesc , cred ca sosul merge si la carne de pui :).
Fasolea verde o poti inlocui cu orice leguma care merge cu carnea de peste.
foarte interesanta reteta doar cuptorul e o problema .deja e atat de cald ca nu se poate respira daca mai folosesc si cuptorul dor in strada.o zi buna
Sarah trimite si aici putina caldura … la noi ninge de zor :((.
Bine ai revenit! si eu la fel, doar ca eu nu am mai gatit pentru ca am fost plecati pe la rude.
Foarte interesanta reteta ta de pastrav, imi pare rau ca nu m-am gandit sa iau cativa pastravi de prin zona pe unde am fost. Dar rezolv eu cumva, cred ca iese bun si cu somon, ce zici? sau tot cu un peste alb?
Pupici!
Dany cred ca merge si cu somon :).
bestial arata pestele tau.imi place reteta.
Ingenioasa combinatie. Daca pestele merge prajit in malai, de ce nu si cu sos de porumb. Merita incercat.
interesanta retetea.cu sosul asta de porumb …mi se pare original..as putea incerca..mai ales ca noi suntem toti acasa fani fasole verde ;)
Minunata idee,Amalia,pentru un pestiuc de Buna Vestire cand e dezlegare la peste,mi-am notat-o,te pup!
interesant:)
mie imi plac f mult cum arata pastaile.
uite ce am mai facut si eu: http://wineandknives.blogspot.com/2010/03/friptura-cu-pastai-verzi-si-brie.html
Interesanta reteta, mi-am notat-o
:).
Merita notata aceasta reteta.
Iar daca aveti vreo reteta preferata, si o poveste a ei, puteti participa la un concurs simpatic cu retete pentru Pasti – 2010 pe http://www.verze.ro
Scoateti eventualele spatii libere din link.
http://www.verze.ro/index.php/Concursuri-sau-nu/Concursuri/concurs-paste-2010-povesti-si-retete.html
te asteapta un premiu virtual pe blogul meu,e care ti-l ofer din tot sufletul
Amalia te astept la mine cu un mic joc :P
2 PREMII PT TINE LA MINE PE BLOG!
mi se pare execlenta combinatia..o sa incerc si eu