Reteta este cea de la prajitura cu cirese .
5 oua proaspete
10 linguri de zahar
5 linguri de apa
1 praf de copt
1 plic de praf de zahar vanilat
4 linguri pline-ochi de faina
1 lingura cacao
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
that’s really cute..wish i had one too.
To the owner of this blog, how far youve come?You were a great blogger.
Servus,
am facut si eu prajitura cu visine (cirese) si a iesit f buna . sotul este cel mai bucuros pt ca este un mare gurmand , si ma inebuneste de fiecare data cand se termina ca sa mai fac iar .
nu am gasit la noi gelatina de culoare rosie, numai transparenta.. dar am colrat cu sirop :D
o sa incerc si cu caise, ca nu mai sunt visine la piata.
Tanya ma bucur ca ti-a placut ,e bine ca ai gasit o solutie pentru gelatina, daca o incerci pe cea cu caise sa-mi spui cum a iesit !Pupici!
am incercat.o si eu si este foarte buna si aspectul ei este minunat .. A fost o petrecere in care toti prieteni m.au intrebat de unde cunosc eu reteta.. Le.am dat site.ul acesta si au facut de fiecare data dupa 3-4 luni asa ceva. La revdere!
Ma bucur ca ti-a placut ! Sper sa incerci si alte retete de prajituri cu fructe, iti recomand cea cu visine :).
Buna ziua. Intru zinic pe blogul tau pentru a vedea ce surprize ne-ai mai pregatit. Am vazut in poze ca aparea si cacao in blat, ai pus cumva si nu apare in reteta sau mi s-a parut mie? Multumesc frumos.
Am pus si cred ca nu am scris in reteta :)) .Verific si rescriu :)
buna,as puea folosi piersici in loc de caise?
Sigur ca da!