Sunt convinsa ca deja cunoasteti multe retete de rulade servite calde sau ca aperitiv. Iata o varianta , pe care o puteti incerca intr-o zi de duminica sau atunci cand ati epuizat toate retetele cu piept de pui :)).
- 1 piept mare de pui
- 200 g sunca de tip kaizer
- 1 carnacior afumat
- 100 g branza mai grasa
- 2 oua
- 1 rosie
- 2 cepe
- 2-3 catei de usturoi
- 200 ml vin
- putin ulei
- sare, piper , putin cimbru
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Wow, absolutely beautiful!
Thank you John :).
Amalia, te ha quedado con un aspecto delicioso. los cambios han mejorado la receta. Gracias.
Un abrazo
wow ce frumos arata! cred ca e si super gustoasa, mai mereu ajung aici la tine si vad ce gospodina desavarsita esti,dar nu mi-am facut timp pana acum sa ti scriu! felicitari! as face si eu aceasta retata ca prea arata bine,dar eu sunt mai toanta asa cu gatitul,nu stiu daca mi va iesi! we placut!
daca doresti ,esti invitata mea la Friday Flowers http://jurnalulanei.blogspot.com/2009/08/friday-flowers.html
Gracias Pilar :).
Draga Ana iti multumesc pentru cuvintele frumoase :)…cat despre reteta poti sa o incerci o sa vezi ca e simpla sunt convinsa ca o sa-ti reuseasca ! Daca ai nelamuriri te rog s ama intrebi te ajut cu mare drag :).
multumesc frumos!
Iti urmaresc de cateva luni blogu esti super tare . FELICITARI!
ce buna idee!
cred ca e o combinatie de gusturi tare buna!
Duminica frumoasa!
hello :D
am vazut ca urmaresti blogul meu!
eu pana acum n-am prea avut habar cu ce se mananca blogrollul, insa acuma m-am elucidat, si vreau sa am si eu unul cu bloguri culinare! blogul tau mi se pare ca gazduieste retete super, asa ca te voi adauga in blogroll la mine pe pagina!
adauga si tu la blogrollul tau http://gustative.blogspot.com/ pentru ca si altii sa se inspire din salatzelele mele :D
spor mult la gatit!!!
Anonim iti multumesc, sper sa incerci si cateva din retete :).
Gaby se poate servi si rece ca aperitiv, sper sa incerci reteta !
Desigur Cristina :). Te pup!
oau, ca de obicei ma lasi masca cu preparatele tale
mai bine ai scoate o carte ca sigur ar avea succes
Draga Vera esti tare draguta, dupa cum vezi multe din retete sunt preluate si apoi nu stau prea bine la partea cu scrisul :) dar mai stii …dupa ce strang cateva sute de retete ar fi o idee :). Te pup!
Arata criminal de bine si sunt convinsta ca si delicios de buna a fost aceasta rulada :) Felicitari pt. ceea ce faci ;) Un premiu cu drag il gasesti pe al meu blog!!!
Multumesc pentru aprecieri si pentru premiu!
Hallo Amalia,
super elegantä si tot asa de delicioasä Creatie. Compliment
Multe Salutäri Jacob
Multumesc Jackob cred ca blogul de unde am preluat reteta este pe placul tau, poate il vizitezi :).
foarte buna! eu am pus doar 150 g de kaizer,branza am pus si de vaca si de oaie ;cu vinul au fost mici probleme: aveam din cel rosu de bunicu' de la tara si mi s-a parut cam prea 'aromat'…data viitoare voi adauga o cantitate mai mica de vin.rulada a primit nota 20!!!! din partea sotului si a fiului meu.
pupici Amalia!
asa! ca uitam!
eu nu am vas yenna si am copt-o intr-o tava de tabla obisnuita dar nu au fost probleme.
am servit-o cu garnitura de salata verde!
Alina daca ai vin rosu pui mai putin, in general la carnea de pui se folosesete vin alb , dar daca nu este punem de care avem :). Ma bucur ca reteta a fost pe placul familiei :).
Amalia,esti o inspiratie pt mine,toate retetele tale sunt super!!!Am incercat multe din ele,toate au iesit fff bune.Din cate retete am luat de pe net,ale tale sunt the best!!!!Esti o super buna gospodina
Ligia multumesc mult pentru aprecieri… sunt multe fete care gatesc foarte bine, poate avem aceleasi gusturi in ceea ce priveste mancarea :).
Draga Amalia,
te-am descoperit intamplator,cautand….nici nu mai ştiu ce! Si iata cum,de la „dovlecei crocanti la cuptor” la ardei umpluti cu cartofi şi ou” şi multe alte cele, mă bucur de talentul tău. Ardeii umpluti îi fac maine,iar dovleceii în zilele astea cand merg la piata.
Am şi eu retete pe gustos.ro la danutza şi pe pagina mea de facebook.
Mă bucur că te-am gasit şi ma inscriu in fan club.
Numai bine!
Mesaj frumos despre Rulada din piept de pui cu ou si sunca – Amalia. Sunt foarte impresionat de timp şi efort le-aţi pus în scris această poveste . Eu va voi da un link de pe blog-ul meu de social media . Toate cele bune !