Ceva simplu si de efect, poate fi aperitiv sau poate nu :).
Ingrendiente:
1 dovlecel
125 g branza de vaca sau crema de branza
50 g sunca
1/4 ardei
patrunjel verde
sare
Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri in lung . Se sareaza si se lasa 15-20 de minute sa lase zeama. Se scurg si apoi se prajesc pe grill . Separat se amesteca branza cu sunca si ardeiul taiat cubulete.Se adauga si patrunjelul tocat. Daca va place puteti pune si putin usturoi tocat. Se umplu feliile de dovlecel si se ruleaza. Daca „va fac figuri” le prindeti cu scobitoarea.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
BUENÍSIMA TU RECETA,MUCHAS GRACIAS UN ABRAZO-
Hallo Amalia,
Bunätatea asta n-am cunoscuto. Aratä si se citeste foarte bine. Multumesc.
Si acuma pe timpul ästa nu mi-asi face Cap dacä fac figuri. Pentru ce este Usturoi verde ??
Salutäri Jacob
Cred ca sunt foarte potriviti ca aperitiv. Felicitari si pentru fotografie.
Imi place reteta :) Pentru mine cred ca o sa fac omletuta in loc de branza, caci am ceva restrictii la alimentul meu preferat in perioada urmatoare, insa nu si la dovlecei. Pupici multi!
Ma bucur mult ca ai postat reteta asta. Trebuie sa slabesc iar reteta asta e si gustoasa si dietetica.
Multumesc mult
Arata tare bine si e ceva usor de vara, incerc sa fac si eu zilele astea.Imi place combinatia.Te pup mult
Gracias Elena , besos !
Jacob este asa mai de regim reteta…eu tot timpul folosesc usturoi la dovlecei… ii prajesc pe gril ai apoi ii ung cu ulei de masline amestecat cu usturoi.. acum l-am bagat in branza … e optional daca vrei poti renunta la el :)
Diana iti multumesc pentru aprecieri… intradevar sunt potriviti pentru aperitiv :). O zi frumoasa iti doresc!
Bunny sigur ca da , sa nu „inseli ” dieta :).
Viviana sper sa o incerci si sa-ti placa, e tare simpla .
Multumesc Cristina, pupici !
Arata de vis, foarte-foarte frumos!
Hallo Amalia,
am zis Usturoi si ma-m gindit la Frunze, sä legi cu ele Dovleceii…asa ca si cu Sfoarä
Salutäri Jacob
Jacob acum am inteles :)) da este o idee foarte buna mai ales ca acum se gaseste usturoi verde .
Mononoke iti multumesc poate le incerci :).
Super interesante rulourile, te astept cu un premiu pe blogul meu.