Usoara si rapida, salata cu peste, ceapa si morcovi poate fi o cina sau un pranz bun atunci cand va grabiti si nu aveti timp sau chef de gatit.
Ingrediente ( 1 portie):
- 1 conserva mica file de peste ( macrou in cazul meu)
- cateva frunze de salata verde
- 2 fire ceapa verde
- 1 morcov mic
- sare, ulei, suc de lamaie
Salata o spalam bine si o uscam pe un prosop de hartie apoi o taiem fasii si o asezam pe un platou.
Asezam pestele, in mijloc ceapa verde taiata feliute iar printre bucatile de peste morcov ras fin.
Condimentam cu sare, ulei de masline si suc de lamaie.
Servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]