De dragul pastelor fundita si de bucurie ca am aparut in revista ELLE :)…da m-am bucurat mult ca am aparut in revista si pastele sunt o alta bucurie de a mea. Nu e o salata deosebita, e una banala pe care o intalniti destul de des la petreceri ca aperitiv, insa este excelenta la gust.
Ingrediente:
- 250g paste de tip fundita
- 2 oua fierte tari
- 4 felii gogosari murati
- 200g sunca Praga
- 150g msline
- maioneza dintr-un galbenus de ou, 100 ml ulei si 2 linguri smantana
- sare, piper
Prima data facem maioneza pe care apoi o punem la rece.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet ( puneti in apa putina sare si un strop de ulei)
Sunca o taiem patratele, gogosarul il taiem tot asa, ouale le dam pe razatoarea mare.
Scoatem pastele, le trecem sub jet de apa rece, le lasam sa se scurga bine, apoi le punem intr-un bol. Adaugam ouale , sunca, gogosarul, maslinele si maioneza.
Amestecam usor. Condimentam cu sare si piper. Lasam sa stea la rece 10 minute si apoi servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Foarte bine arata salata… dupa post o incerc si eu… Felicitari pt aparitia in revista!