O salata foarte simpla care se poate servi la pranz ca atare sau alaturi de carne la gratar. Eu prefer sa o fac si sa o mananc asa goala de multe ori cu paine prajita sau lipie.
Ingrediente
- 1/2 varza
- 1 legatura de ridichi
- 2 fire de ceapa verde
- 100 gr smantana
- 200 gr castravete
- sare, piper, ulei de masline, otet sau suc de lamaie
Se taie varza fideluta, la fel si restul legumelor.
Se aseaza int-un bol, se adauga sare , se lasa sa stea 10 min apoi se adauga smantana, ulei, otet si piper.
Smantana se poate inlocui cu iaurt.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Ce bine arata!! Imi place muuult prima poza :)