Cea mai simpla salata care se poate face simplu sau complicat :)
Ingrediente pentru 2 portii:
- 1/2 piept de pui ( afumat varianta simpla, fiert sau la gratar varianta complicata)
- ciuperci( o conserva de ciuperci feliate pe care le stoarcem bine de apa varianta simpla, 300g ciuperci pe care le fierbem si apoi le taiem feliute varianta complicata )
- 100g maioneza (cumparata in varianta simpla, facuta acasa varianta complicata )
- sare, piper
Pieptul de pui il taiem feliute si-l amestecam cu restul ingredientelor.
Lasam sa stea la rece 30 min apoi servim.
Voi care varianta preferati? :)
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Intotdeauna prefer maioneza de casa, dar fiind insarcinata trebuie sa o folosesc pe cea din comert, fiind pasteurizata. Ma intrebam insa daca ar merge maioneza de cartof pe care ai folosit-o la salata de conopida de post. Nu am facut maioneza de post niciodata. Dar a ta arata asa de bine, ca ma gandeam sa o incerc. Nu stiu totusi daca se potriveste la salata aceasta. ce parere ai?
Se potriveste Cristina si sa stii ca si eu am fost insarcinata si am mancat maioneza de casa…ce-i drept nu de multe ori doar de sarbatori :)