Rapide si gustoase, fara praf de copt sau drojdie, saratelele cu branza de vaci sunt un aperitiv usor de facut.
Ingrediente:
- 300g faina
- 300g branza de vaci
- 100g unt
- 2 galbenusuri
- 1/2 lingurita de sare
pentru uns deasupra:
- 1 ou
- sare, chimen, susan, mac
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Arata foarte bine. Cred ca am sa le incerc si eu.
Si untul? Cand il punem?
Cand se amesteca galbenusurile cu branza, am uitat sa scriu completez acum :)
Buna, presupun ca este vorba de branza telemea? Mersi.
Este vorba de branza dulce de vaca, nu telemea
Sunt delicioase! Merita facute!
Buna, daca as folosi telemea de vaca ar merge? le-am facut si cu branza dulce de vaca si au fost extraordinare, acum nu pot dispune de branza dulce!
Nu cred ca se poate, desi cred ca deja le-ai si facut :)
Mai practic: intindeti foaia pe masa cat marimea tavii, o preluati dupa ce e intinsa cu sucitorul si o puneti pe dosul tavii ungeti cu ou si chimion si apoi taiati bucatile tip saratea
Multumesc pentru idee!
Buna ziua.Branza gen almette merge?
Nu stiu s ava spun, indicat este o branza de vaci cat mai grasa.