Foarte bune daca le faceti cu creveti proaspeti :)
Ingrediente:
- 250g spaghete
- 300g creveti decorticati
- 2 catei de usturoi
- putina sare
- patrunjel verde
Incingem uleiul intr-o tigaie si adaugam usturoiul curatat. Il lasam putin sa se caleasca apoi il scoatem si il aruncam.
Adaugam crevetii si mai lasam 3-4 minute amestecand din cand in cand.
Apoi adaugam spaghetele fierte si strecurate si amestecam usor.
Potrivim de sare si servim cu patrunjel verde.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Bv in sfarsit cineva care spune corect reteta felicitari
Ma faci sa rad :))
Ciao! Sarea se pune in sos si in apa in care se fierb pastele. Daca vrei sa faci un sos bun, varsa putin vin alb sec peste crevete, dupa ce le pui in tigaie. Daca vrei ceva si mai bun, imbinale cu niste fasii de dovlecel. Ai sa observi o mare diferenta…
Multumesc pentru sfat :).